Välkommen!

Oj, vad tomt det blev!

Publicerad 2013-07-22 11:20:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Emil och David har åkt hem idag efter att ha spenderat ett par dagar här hos mig och Andreas.. super mysigt! Men nu när dom åkte hem så blev det lite tomt här, särskilt eftersom Andreas jobbar.. hoppa hoppas att han inte behöver jobba över idag!
 
Själv ska jag snart åka iväg och handla lite så att vi har det vi behöver till kvällens middag.. vi ska bara se en film och äta lite gott och faktiskt mysa av att vara lite ensamma ;) Men vi har haft det mysigt varje kväll med Emil och David också, men Andreas har fått lägga sig ensam varje kväll och jag har lagt mig när han sovit, så det ska bli extra mysigt att kunna krypa ner tillsammans ikväll <3
 
Foten känns av att den användts mycket nu när vi haft besök, har ont i den idag.. men men det är ju bra att den får träna sig på lite vardagligt "arbete" så jag snart kan komma igång med "riktiga livet" igen.. Sjukgymnasten däremot förra veckan tyckte att det blivit mycket bättre men han tvivlade på att jag kan återgå i arbete redan den 31 augusti.. men vi får se, är ju ett par veckor dit..
 
Även ringt läkaren idag, har haft magsmärtor en längre period nu, typ 2 veckor om inte längre.. och så har urinen varit väldigt gul och igår var de nästan ljusbrunt.. idag är det dock bättre, men lika bra att kolla upp det så att det inte är nåt galet med njurarna igen, eftersom jag även haft feber från och till utan direkt anledning också.. så dom ska iaf ringa upp mig i eftermiddag så får vi se om jag får nån tid här snart..
 
Uppdaterar väl mer sen, har ju ännu inte kommit ifatt med alla foton :)
 
Men nu ska jag iaf göra mig klar och köra till affären..
 
Ha de bra sålänge!
 
Kram på er läsare!

Kommentarer

Postat av: Emma Mamma till Eddie och Wilton

Publicerad 2013-07-22 11:29:58

Och äntligen är Therese tillbaka igen .. Saknat din blogg igen :0)

Svar: Hehe aaa, har inte riktigt velat lägga tid på den nu när dom varit här ju :)
TucciT

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela