Välkommen!

Underbar dag!

Publicerad 2013-07-31 09:32:27 i Vänner har en stor betydelse!

Vilken underbar dag jag hade igår.. tillsammans med Elin och Lowa.. vi skrattade så jag fick astma-anfall och Elin fick kramp i magen, tårarna rann på oss, Lowa är en riktig tester-apa.. ojoj vad mycket skratt och såå mycket bus!
 
Att bara vara i Elins närvaro är så himla härligt och man får en mys-känsla.. även om vi inte hann prata så mycket igår så hjälper det att bara vara i samma rum.. du är så underbar vännen!
 
Behöver man ens säga att vi hade de kul?! Kolla bara in dessa bilderna (kommer att komma fler så småningom, men tog så himla mycket kort igår så de får bli lite olika inlägg) Tihi..
 
Som ni ser så vill gärna Lowa vara nära mig heela tiden, hålla i handen, leka, kramas.. även när vi leker så kommer hon och sätter sig i famnen hos mig.. det är så mysigt! Dessutom mitt i detta busandet och skrattandet så utbrister hon: Therese, jag älskar dig.. och sen skrattar hon och busar igen.. Goa unge <3
 
Fick äntligen klippt mitt hår på sidan också, så nu syns det att det är rakat igen.. och Elin fick sitt hår färgat, kanon fint! Så liite "egen"-tid fick vi trotts allt.. haha, men det var ju inte till Lowas stora glädje, hon tyckte när jag hade gjort halva Elins hår att nu räckte det, "Therese jag vill leka med dig" fick jag höra ett antal gånger igår, även då när vi färgade Elins hår, färgen kunde jag ju faktiskt fortsätta med lite senare.. tihi
 
Tack för en fantastisk dag!!!!
 

Kommentarer

Postat av: Elin

Publicerad 2013-07-31 09:38:27

Tack själv vännen för en underbar dag. Vilka härliga bilder:) Lowa är blöt i hela håret av all lek :)

Svar: Tack! Ja visst blev de härliga bilder. .tihi.. aa hon var ju helt genomsvett av all lek och bus :) underbart!
TucciT

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela