Välkommen!

Då var det bara att ställa in sig på operation igen! :(

Publicerad 2013-03-06 12:28:14 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Aha.. då slank brevet från Gyn ner i brevlådan.. inte blev jag så förvånad när det stod att det blir operation.. mer förvånad blev jag över att dom hittade både Måttliga OCH Svåra förändringar..
 
Förra gången visste dom bara att jag hade måttliga och kanske lätta.. men tydligen har jag även svåra förändringar så jag förstår ju att dom måste operera..
 
Dom skickar hem kallelse till operationen, vi får hoppas det blir nu snart medans jag är sjukskriven.. vi får väl se, försökte ringa dom nu för att höra om dom vet ungefär hur lång vänte-tid det är men deras telefontid var givetvis slut för dagen.. får försöka i morgon igen..

Kommentarer

Postat av: Mamma till Eddie & Wilton

Publicerad 2013-03-06 14:22:00

Skönt och höra att det inte är bara mig dom velar med om resultatet !!! Har gjort undersökningar i ca 2 år om detta och först nu bestämde dom för operation men jag orkar inte det just nu och avsagt mig från den så länge !!! har redan lagt massa pengar på alla undersökningar ca 1500 faktiskt helt sjukt i mina ögon !!

Svar: Jasså? oj, men de låter ju inte ritkigt klokt.. mig beslutade dom direkt att de blir operation.. men först skulle de göras under lokalbedövning men det gick inte på mig så därför måste jag svas för jag var för svår att komma åt, så istället för att göra den lilla operationen under lokalbedövning så tog dom bara biopsier och skickade iväg och där har dom nu sett både måttliga och svåra frändringar! Har man lätta förändringar så kan dom ju dock vara osäkra på om dom ska ta bort eller inte eftersom det kan försvinna av sig självt.. 1500kr? Är väl "bara" läkarbesök man betalar för eller? Kram
TucciT

Postat av: Mamma Till Eddie & Wilton

Publicerad 2013-03-07 14:30:12

Jag har betalt 300 ca varje gång på alla gyn unbdersökningar ... Dom trodde förändringarna försvann med förlossningen men icke ..

Svar: Ah okey.. för efter 1200 har man ju frikort och förrut var de efter 900.. därför jag inte fick ihop de riktigt :/
Illa att de inte försvann med förlossningen.. men har dom sett lätta o måttliga förändringar då eftersom dom velat eller?..Vad säger dom om att du inte vill göra op nu då?
TucciT

Postat av: Mamma till Eddie & Wilton

Publicerad 2013-03-07 18:58:00

MM men fick inget frikort från början detta har ju som sagt pågått i 2 år och korten gäller ju bara 1 år.Ja jag tror det var måttliga kommer inte ihåg hmm dom blev sura men som jag sa inte lätt och göra operation nu och bli dålig när man står själv med 2 barn men det fattar dom inte

Svar: ah okeey.. det är ju sant iof.. jag hade kanske tur då som fick tid direkt.. jag skulle ju till och med tagit bort det första tiden jag fick till sjukhuset.. men det var för svåråtkommligt på mig så därför blev det större operation och iställer hittade dom ju som sagt svåra förändringar.. som sagt, nu hoppas jag bara att jag får en tid till operation snabbt! Det possetiva är ju att dom säger att man inte blir dålig efter operationen.. så får hoppas att det stämmer.. jag skulle inte våga chansa att inte göra operationen faktiskt..
TucciT

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela