Välkommen!

Det tog musten ur mig..

Publicerad 2013-03-12 16:01:45 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Sjukhusbesöket tog verkligen musten ur mig idag.. vet inte varför.. är bara sjukt jävla trött, legat sen jag kom hem typ.. varför denna bittra trötthet?!
 
Har mailat både Ulrica och Chefen om min sjukskrivning iaf.. har även ringt försäkringskassan och allt är fixat, så nu kan jag med "gott mod" gå hemma i två månader till med kämpande att få tillbaka alla krafter!
 
Jag borde väl gå och plocka lite i köket innan Andreas kommer hem, hade ingen ork att göra det igår så det var inte så fint när han kom hem från jobbet och idag har jag bara plockat lite, eller det mesta faktiskt men det är lite kvar.. går säkert fort bara jag orkar sätta igång!
 
Andreas skulle åka och handla lite saker efter jobbet så vi kommer vidare i hallen.. igår kväll rev vi tapeterna på en hel vägg och tog bort lister, spacklade gjorde han också.. min duktiga sambo! Jag hjälpte till så mycket jag kunde och så mycket foten accepterade, det är inte mycket, men det är ju iallafall lite och lite är bättre än inget, försöker iallfall intala mig själv att det är så!
 
Fryser som fan gör jag också.. och ja, tröttheten blir ju inte bättre och inte heller yrseln, så i morgon måste jag ringa husläkaren och se vad jag kan göra.. det är inget kul att leva såhär!
 
Men men jag blickar iaf frammåt även om det varit ett par riktigt kassa dagar hitills, huvudvärken gör mig ju inte direkt piggare heller.. men bara att kämpa på.. kanske kanske kanske är det en bättre dag i morgon, jag måste hoppas på det iaf!
 
Nu slipper jag oroa mig för jobbet och försäkringskassan iaf.. så nu blir det att släppa det och kämpa mig frammåt.. just nu ser jag fram emot måndag väldigt mycket då Caroline och pojkarna kommer på besök, då får man alltid lite ny energi! Saknar dom sååå mycket!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela