Välkommen!

En mysig helg!

Publicerad 2013-03-11 10:45:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hej på er! Som ni förstått så har vi befunnit oss i skåne över helgen.. hälsat på mamma och pappa en snabbvisit <3 Alltid lika mysigt.. såg melodifestivalen och mös..

På lördagen var Andreas och jag iväg i lite affärer.. tanken var att vi skulle köpa golv, vilket vi gjorde.. ska lägga klinkers i hallen och det kommer bli så grymt snyggt! Vi ska även tapetsera om så hallen kommer bli som ny sen! Blev ju även lite andra saker som fick följa med hem till sovrummet som ni sett.. är riiktigt nöjd!
 
Ikväll ska vi tömma hallen, så nu blir snart extrarummet fyllt igen.. tur vi har de där rummet när man ska göra om, så man slipper ha sakerna överallt! Kommer bli lite nytt i hallen men mest gamla möblerna fast på lite annorlunda sätt.. vitrinskåpet ska vi ta in i sovrummet! Mys!
 
Vi ska även i veckan (förhoppningsvis redan ikväll) köpa väggfäste till tv:n inne i sovrummet så vi får upp den på väggen framför sängen..
 
Fullt upp här hemma som ni märker, mitt i allt detta så tränar jag på för fullt.. dock känns de knappt som att det går frammåt med foten, det gå frammåt men det går för sakta enligt mig! Trött på detta nu! Men ska till läkaren i mogon så får jag se vad han har att säga.. Vill ju gärna kunna gå utan hjälp snart! Men de får väl ta den tid det tar antar jag! :/
 
Nu tänkte jag ta och plocka lite här faktiskt, med det jag kan.. sen ska jag träna vid 15.00 och innan dess tänkte jag åka inom maxi och handla lite för kvällens mat som blir raggmunkar och fläsk.. sen blir det härlig fruktsallad frammåt kvällen.. Andreas ska bowla efter jobbet så då åker jag hem efter min träning och fixar med lite käk och så.. måste spara tid vettni ;)
 
Nehe om jag ska ta och sätta igång här kanske.. Ni får ha de så bra, så hörs vi säkert lite senare!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela