Välkommen!

Ingen ork..

Publicerad 2013-03-05 11:51:03 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Nej, idag har jag verkligen ingen ork.. är så trött och helt slut.. inte gjort något vettigt ännu mer än att diskat en maskin disk som jag satte igång idag på morronen så den är redan färdig..
 
Igår skulle vi skruva ihop vår nya säng från ikea.. det gick ju bra, tills klockan var typ halv nio igår kväll och vi uppstäcker att det fattas en viktig bit av sängen.. så de var bara att gå och bädda på soffan, vilken tur att vi skaffade bäddsoffa! Vi får hoppas att ikea har denna delen hemma så vi kan få sova i vår säng inatt! Jag har sovit helt OK på soffan men Andreas hade ont i ryggen sa han idag på morgonen..
 
Så just nu ser det verkligen ut som ett bomnedslag här hemma.. saker överallt.. hade ju tänkt att jag hade och göra hela dagen idag med att få iordning allt i sovrummet, tömma byrån och lägga över det i lådorna under sängen istället och så.. men de blir ju inget av det nu.. men måste tömma ena byrån ikväll, då Tuss kommer och hämtar den i morgon på morgonen..
 
Vad bra det går att sälja saker, det är ju riktigt kul :) Sysselsättning liksom! I morgon kommer det 4 olika personer och hämtar saker.. härligt, dessutom klirrar det ju till lite i kassan och det är alltid välkommet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela