Välkommen!

Känner mig seg!

Publicerad 2013-03-02 09:24:20 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Kan iof bero på att vi gick upp vid halv sju och käkade frukost och att man vet att det är lördag.. tror ni inte de är därför man känner sig extra seg idag? Ändå så känner jag mig någerlunda pigg faktiskt..
 
Andreas är iväg på tävling, därför vi var uppe så tidigt, han åkte vid strax innan åtta och sen dess har jag gjort mig iordning lite grann och bara tagit det lugnt, har iof plockat lite i hallen också..
 
Snart kommer en tjej och hämtar strumpor som hon ville köpa, kommer vid tio tiden.. hoppas hon hittar så jag blir av med dom iaf.. hoppas på att få mer sålt här snart!
 
Idag tänkte jag passa på att tvätta en del och plocka iordning lite mer här hemma, har soterat lite bland våra gardiner här idag som ni kanske såg i inlägget innan, ska se om jag kan få sålt några av dom! Gäller ju att sotera byråna nu när dom ska ut så småningom!
 
Andreas är väl hemma runt 17 kanske.. sen vid 18 så kommer Eriksson och Jonas.. vi ska baka lite pizza och sen ska dom spela risk och jag se på Andra chansen tänkte jag! Hoppas grabbarna är skyssta och vill spela någon runda rödskägg med mig också, men det tror jag säkert att dom vill :D
 
Så ser min dag ut iaf, vad ska ni hitta på?!
 
Tror jag ska plocka i köket nu.. plocka upp rent från diskmaskinen och sätta igång en ny!

Ni tycker kanske att jag plockar hela tiden.. men det tar lite tid nu när jag inte kan gå så¨bra, släpa på kryckor eller stödja sig mot nåt gör att allt tar så mycket längre tid och jag orkar inte lika mycket åt gången.. men det går ju frammåt iaf och det är huvudsaken.. sen har jag ju en sambo som är expert på att fixa disk när han lagar mat :P haha
 
Nej, fixa lite vart det ja.. vi lär höras fler gånger idag! Och glöm inte, är ni intresserade av att köpa nåt så hör av er :)
 
Kram på dej!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela