Välkommen!

Mår konstigt..

Publicerad 2013-03-13 11:06:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

När ska man få må bra? :O
 
Började igår eftermiddag med att jag blev alledes kallsvettig, blodsockerfall trodde jag så åt lite nötter och en banan, men de hjälpte inte..
 
Gick ut och åkte en runda med Andreas, batteriet i min bil var tvungen att laddas och lite frisk luft gör nog susen tänkte jag.. men ikke.. vi var inne på maxi och köpte citroner också, kämpade mig igenom och var svimfärdig..
 
Kom hem och rusade in på toa, de bara rann av mig och sen började jag kräkas tills det var helt tomt i magen.. la mig på soffan och vilae och blev mycket piggare!
 
Frammåt kvällen blev jag varm och svettig igen och helt slut, så det blev en väldigt lugn kväll medans Andreas målade hallen..
 
Inatt har jag vaknat av att jag varit varm och har drömt mardrömmar, sen skulle jag med Andreas till sjukhuset idag på morgonen, men tog tempen och den visade på liiiite feber och jag är totalt slut så messade Andreas och sa att han tyvärr fick åka själv..
 
Har även avbokat träningen idag.. inte bra att åka dit om jag har lite feber och är allmänt yr i skallen.. så får stanna hemma och träna med mitt gummiband och boll idag, lite lagom jobbigt sådär, så får vi se om detta utvecklar sig nu eller om det bara försvinner igen.. skulle ju vara skönt om jag har nåt i kroppen som blir nåt nu så jag kan bli frisk sen eftersom jag är så trött och kännr mig krasslig jämt..
 
Har iaf ringt husläkaren idag också så ska dit i April och prata med honom och lite hälsoundersökning pga min trötthet tänkte jag..
 
Nu blir det vila, så hoppas jag att jag är piggare frammåt eftermiddagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela