Välkommen!

Sååå skönt!

Publicerad 2013-03-14 10:34:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Vaknade precis efter att Andreas hade gått till jobbet vid några minuter över sex.. tänkte bara neeej inte såhär tidigt idag igen.. så gick och hämtade datorn och la mig i sängen för att titta på efterlyst.. och vet ni, jag somnade efter en stund och vaknade sen inte förrens halv tio, helt underbart! Dock så är jag ändå slö och trött eftersom natten inte varit så bra, men jag har ju iaf sovit nån timme nu på morronen och det känns sköööönt!
 
Febern är borta idag, iaf just nu.. men känner mig krasslig som förrut, men de är väl bara kroppen som säger ifrån att det snart får räcka med elende! Luftrören har krånglat senaste dagarna, så mycket astmanfall har behövts, så hoppas verkligen inte att det är nåt på gång med dom.. är till och med så Andreas frågat om vi behöver åka till sjukhuset, men så illa är det inte!
 
Precis kommit ut från duschen, skönt!.. låta håret torka till lite och sen ta lite färg i ansiktet.. göra mig iordning särskilt mycket orkar jag inte, ska ju bara till sjukhuset :) Ska förbi citygross och handla tänkte jag också.. men gud vad jobbigt de är att handla själv med två kryckor, samtidigt så är det skönt att kunna gå ut själv i min egna takt!
 
Vart kom all snö ifrån?! Galet ju... så jag får verkligen gå ut i tid idag så jag hinner få fram bilen och hoppas den går igång så den inte fått en chock av kylan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela