Välkommen!

Vårt sovrum!

Publicerad 2013-03-19 14:47:00 i Välkommen hem till oss!

Lovade lite bilder från sovrummet..
 
Här är vitrinskåpet som vi flyttat in från hallen till sovrummet nu, blev kanon bra med lite lampa i hörnet på köpet ju :) Idag har jag ställt våra speciella fotobäcker i den bla.. den ena är från våra 6 månader tillsamma och den andra gjorde jag till Andreas när jag "friade".. fina minnen! Fick även bli ett foto på mig och Tessie sålänge, får se vad jag ska ha mer där inne sen...
 
En blomma som vi haft i köket men som blivit lite stor för att stå i fönstret fick också flytta in till sovrummet nu, blev ju perfekt.. behövs lite liv :) Så nu ska vi se om vi hitta något annat fint att pryda vårt köksfönster med :)
 
Ramen vi köpte i Malmö har nu fått två bilder i sig och vi är mycket nöjda med resultatet!
 
Såhär ser det ut uppe på vår byrå, tok-nöjd är jag.. även Andreas förståss för han måste alltid godkänna, vi är ju två som ska trivas såklart!
 
Vad tycker ni?! Vi är iaf super nöjda och trivs när vi går och lägger oss i vår höga säng :) Nu är det bara tv:n som ska upp på väggen också, sen är det klart i sovruummet! Helt fantastiskt!

Kommentarer

Postat av: Eriksson

Publicerad 2013-03-19 15:30:37

Ser bra ut! :)
Skönt och slippa växten i köksfönstret, den petade en i nacken om man lutade sig bakåt lite för mycket! Tillräckligt mkt för att skrämmas :P

Svar: Tack Eriksson! Haha kan förstå att du tycker de e skönt att slippa växten i nacken eftersom det är din plats den stått vid ;)
Lättskrämmde du.. Skratt! :D
TucciT

Postat av: malin

Publicerad 2013-03-19 16:53:34

vill se en bild på den höga sängen också=)

Svar: haha, den får man se när man kommer hit ;) Kan inte lägga ut bilder på allt.. skrattar.. kommer nog så småningom men inte just nu ;)
TucciT

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela