Välkommen!

Ytterliggare en dag som jag är uppe tidigt!

Publicerad 2013-03-08 08:16:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Vad händer med mig? Vart vaken sen tjugo över sex.. sanslöst.. helt omöjligt att somna om även fast jag är trött..
 
Men men.. idag blir nog en lång dag.. vi åker till Skåne i eftermiddag.. Underbart :D Ska hälsa på mamma och pappa och inhandla lite material, mer om det sedan.. Ska iaf bli otroligt härligt att komma ner till mamma, pappa och Doris.. saknar dom nåt enormt! Dessutom får jag ju se melodifestivalen med mamma också.. OCH dom andra såklart (pappa o Andreas).. Andreas har ju lovat att titta på det..
 
Vid elva kommer en kille och hämtar två ramar här som jag fått sålt.. så skönt att bli av med lite "skit"..
 
igår fick vi upp hyllan i klädkammaren.. blev kanon bra.. så jag ska väl börja ställa in lite skor där idag tänkte jag.. det innebär också att vi kan börja plocka inne i extra rummet så vi kan göra det mysigt där snart.. göra till ett rum man kan umgås i.. men först ska annat fixas och under tiden behöver vi in med saker i det rummet igen, så de lär fyllas rätt snabbt!
 
Nehe ska ta och svara på lite kommentarer nu och sen gå och fortsätta plocka i diskmaskinen som jag plockade ur vid halv sju idag på morronen :P haha..
 
Jag är tröööööött.. hoppas jag kan lägga mig och vila lite sen mitt på dagen så jag är människa när jag kommer till mamma och pappa ikväll <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela