Välkommen!

Ännu mer medicin!

Publicerad 2013-05-07 15:51:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Sådär ja, då har jag precis kommit hem från ett besök hos min neurolog.. han tycker inte jag är någon rolig passient.. man får aldrig någon possetiv känsla när det handlar om mig säger han, han menar att det finns aldrig nåt bra svar på varför jag har mina problem med huvudet när jag kommer på återbesök.. suck.. hopplöst fall helt enkelt :(
 
Men vi bytte ut min tablett på kvällen mot värk/sömnsvårigheter mot en som har samma effekt men som inte gör att man går upp i vikt, som tydligen den andra ofta gör.. så det är ju possetivt.. plus att det nu kanske finns en lite orsak till varför jag går upp i vikt, nu för vi se om det hjälper mig lite mer..
 
Fick även en ny tablett mot huvudvärken som jag också ska ta precis innan jag lägger mig.. så nu ska jag ta både mina starka värktabletter och den "lugnande" och den nya värkmedecinen på kvällen.. mycket tabletter blir det tyvärr.. men nu får vi hoppas att detta har lite effakt iaf.. vi får väl se..
 
Annars så var allt som det skulle, dom vanliga neurolog-testerna (följa finger, pek på näsan ect) var precis som dom skulle.. inga problem alls.. likaså funkar shunten som den ska och den tyder Inte på något övertryck alls.. så som han sa, när jag fick denna sjukdom så tryckte det höga trycket "sönder" huvuvdet, dvs gjorde så jag fick kronisk smärta som inte vill stanna av, ungefär som en ond spiral som inte vill sluta snurra.. eller det passande exemplet han tog: "Det är som ett bowlingklot, när man väl har släppt greppet så kan man inte ångra hur man gjorde, för klotet fortsätter ändå att bara rulla".. haha jag blev lite full i skratt när han sa det.. han vet ju inte att jag bowlar :P
 
Blev inte mycket klokare av detta besöket, ändå så satt vi och pratade i 50 minuter :O Men men, som sagt inget klokare, känner mig bara ännu mer som en försökskanin som det inte finns nåt vidare hopp för..

Kommentarer

Postat av: Jenny

Publicerad 2013-05-08 14:58:14

Jag var också på sjukhuset igår... :( Aldrig roligt.

Svar: ah.. då var det dig jag tyckte jag såg.. Jag har varit fdär idag igen.. mkt farande på sjukhus..
TucciT

Postat av: Jenny

Publicerad 2013-05-08 15:37:24

Kan ha varit så. Var där lite innan ett och åkte hem kanske kvart i två.
Behöver inte in igen förrän till hösten förhoppningsvis, men man vet ju aldrig.

Svar: okey vad skönt för dig!! Jag ska förhoppningsvis inte tillbaka till neurologen på ett bra tag, men är u så mkt andra besök jag ska på..
TucciT

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela