Välkommen!

Idag blir det en bra dag!

Publicerad 2013-05-24 10:06:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Go förmiddag på er!
 
Idag blir det som sagt en bra dag tror jag, förrutom min huvudvärk som är helt galet illa idag.. men men jag ska väl kunna trottsa den också och få saker gjort iaf..
 
Andreas slutar tidigt idag, för idag kommer nämligen våra möbler som vi beställt.. mellan 13-15 kommer dom nångång så därför kommer Andreas hem tidigare så han kan hjälpa att ta emot dom.. jag kan ju inte precis bära i trapporna :P
 
Efter det (lite senare i eftermiddag) så ska vi ut med Eriksson, kanske nån mer? ;) och käka middag ikväll.. blir indonesiskt tror jag.. ska bli spännande.. ny resturang i Kalmar.. Jag tyckte Eriksson kunde bjuda hem oss på middag för ovanlighetensskull, men det tyckte då inte han och istället ville han bjuda ut oss.. men det är trevligt det också och det tackar vi för :D Efteråt så åker vi hem hit och spelar kort såklart.. förhoppningsvis på nytt ihopskruvat bord och stolar.. men med vår otur så fattas väl nån del så vi inte får ihop det.. nej nej nu ska vi inte tänka så näe..
 
Kommer även lite folk idag och hämtar saker och lämnar pengar.. kanoners! Det är mer än välkommet just nu!
 
Tänkte ta min krycka och raska bort till blomsterlandet för att överraska Andreas med lite blommor idag, han fick ju inga när vi hade vår förlovningsdag så tanken var att överraska idag då som sagt.. men vädret är inte så super fint och jag mår ju inte precis super bra.. så det får nog vänta till nästa vecka eller något.. vi får väl se, Andreas har ju bilen idag så jag kan inte ta mig nånstans, vilket iof är ganska så skönt, jag har nog med att plocka här hemma!
 
Svärfar åkte hem idag, eller han åker typ vid tolv tiden, men härifrån har han redan åkt..han åkte redan strax efter halv nio efter att han och jag ätit en god frukost .. har varit trevligt med lite besök!
 
Jag har redan hunnit bädda, plocka i och ur diskmaskinen, plockat iordning lite, tagit fram mat till lunchen.. så nu känner jag mig rätt död.. så frågan är.. ska jag sätta igång ett avsnitt av desperat housviwes eller fortsätta att plocka?! Vore ju gutt med lite sömn trotts allt.. men har jag tid?! Vi får se vad jag beslutar mig för..
 
Vi hörs när vi hörs, ses när vi ses, ha de så bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela