Välkommen!

Party.. del 2.. inomhus-lekar..

Publicerad 2013-05-24 11:36:00 i Partybilderna du inte vill missa!

Vi gick in igen för att utföra lite fler lekar.. bla sätt knorr på grisen som det inte blev några bilder på.. mer än på själva grisen efteråt som jag redan lagt upp bild på här i bloggen :) Vem som vann vet jag inte där heller, men vissa var nära medans andra trodde knorren satt framför ansiktet på grisen ;)
 
Sen åt vi godis-snöre på snabbast tid.. osäker på vinnaren så vågar inte skriva ut något, om jag kanske råkar ha fel.. här blev det tyvärr inte heller några bilder förrutom på Tessie som tyckte godis-snörena var roliga att leka med..
 
Sen var det dax att suga makaroner.. och ja, man kan ju undra vart vissa har sina sugerfarenheter ifrån med tanke på att killarna var dom som var bäst på detta över lag.. ;) Blev inte mycket bilder, men vi fångade iaf Stefan, Leo och Eriksson på bild.. alltid något ;) och vem som kom först av dom tre, ja det kan ni nog avgöra genom att titta på bilderna..
 
 
Sen var det såklart prisutdelning också.. och värdarna för festen klarade detta galant.. jag var lite nervös innan festen eftersom detta gjorde att jag var tvungen att prata mycket inför alla och att det faktiskt var Jag som skulle hålla i alla trådar så att inget gick snett och så att alla lyssnade.. men jag måste erkänna att jag är nöjd med min insats..
 
Vi kan väl säga såhär.. att vissa var väldigt nöjda med sina resultat och vissa lite mindre nöjda om man säger så.. Vinnare blev av allt iaf.. ingen mindre än Lilja.. 2a kom Edson och 3a Paula.. det märktes ju vilken familj som verkligen har talang.. ;)
 
Vi hade även fiskedamm till mångas förtjusning, särskilt barnen.. jag och Amaro stod inne och satte på napp eller bottennapp på alla som fiskade.. blev många härliga skratt.. tyvärr inga bilder på vår snygga fiskedamm heller :P
 
Lekarna gick verkligen hem och även fasst inte alla var lika bra förlorare så hade alla ändå riktigt kul och det var riktigt härligt för Andreas och mig att se detta! Vi fick beröm hela kvällen och natten och även fått nu efteråt.. så detta kommer göras om!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela