Välkommen!

Sååå stolt!

Publicerad 2013-05-06 15:12:42 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Faan så stolt jag är över mig själv.. har precis varit hos tandläkaren och tagit tandsten.. och det gick så himla bra så han tog både över och under-käken, skulle egentligen ha åkt dit en gång till och ta tandsten men nu fick vi avboka den tiden då jag var så duktig och fixade allt idag :D Weeiii..
 
Dom tog även röntgenbild över hela mitt bett för att kolla tanden som ligger uppe i käkbenet.. så beslut togs att tandläkaren skulle prata med speciellisterna och se om jag behöver åka till käk-kirurgen för mycket riktigt, där låg en stor tand som mycket väl kan trycka på dom två tänder jag ofta har ont i.. så innan speciellisterna har tagit beslut så ska jag inte heller fortsätta rotfyllningen eftersom dom inte vill ta beslut om att rädda den tanden om det visar sig vara i onödan.. så nu får vi se vad som händer helt enkelt!
 
Men jag är såå nöjd med mig själv, känner hur jag växer varje gång jag klarar saker som jag har rädsla för <3

Kommentarer

Postat av: Eriksson

Publicerad 2013-05-06 20:51:35

Och nu blev man påmind om att mitt tandläkarbesök är om bara två veckor... :P

Vad bra att du fick allt avklarat på en gång! :)

Svar: haha aaa.. du får inte missa tandläkaren.. det är inte bra :P hehejapp nu ska jag bara invänta undersökningar på sjukhuset av specialister, så får vi se vad dom kommer fram till att göra..
TucciT

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela