Välkommen!

Är det inte de ena så är det de andra och är det inte det andra så är det de tredje.. trötta mig!

Publicerad 2013-11-13 00:00:56 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Gick och la oss som vanligt ikväll, kramades en stund och min luftvägar lät lite grann, efter att ha lagt oss till rätta och Andreas nästan sov så lyckades mina luftrör täppas igen ordentligt.. Andreas vaknade till och bad mig ta mitt kortison (vilket jag precis var på väg att göra)
 
Så nu när magen bara jävlas ett par gånger om dagen så jävlas istället en hemsk, riktigt hemsk förkylning mig hela dagarna.. och nu då denna jävla astman så de bara tjuter om mig i hela rummet.. hoppas kortisonet hjälper snabbt så att jag kan gå in i sängen och lägga mig igen..
 
Just nu sitter jag under mitt älsklingstäcke i bio-soffan tillsammans med en Tessie som är väldigt nöjd och spinner bredvid <3
 
När ska sjukdommarna försvinna så jag iaf orkar vara upp några timmar i ströck utan att helt pötsligt somna när vi tex skriver matlista? för ja, det var vad jag gjorde idag.. jag bara satt med penna och blocket och skrev vad vi ska ha för mat, sen somnade jag med pennan i handen, rakt upp och ner..
 
Detta är väl ändå inte normalt?!
 
Hoppas kortisonet hjälper så jag slipper åka till sjukhuset inatt...
 
Jag får väl försöka ta de lugnt nu en stund och läsa lite bloggaar tills tabletterna har hjälp mig att andas ordentligt..

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela