Välkommen!

En stor suck, men samtidigt en lättnad..

Publicerad 2013-11-18 13:25:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Jao.. vad ska jag säga?! Dom ringde från sjukhuset nu och sa att läkaren som ska dra min splint i morgon har fått en halvakut operation som måste göras i morgon, så dom kommer inte kunna dra min splint då..
 
Dom har inga nya tider tillgängliga, men ska Försöka att fixa en denna veckan iaf..
 
Skönt på så sätt att jag slipper oroa mig idag för att dra splinten i morgon, men samtidigt är det verkligen en stor suck, för nu måste jag drass med denna skit-sak ett tag till..
 
Kvällen igår var ju absolut inte en av dom roligaste och idag är jag väldigt öm när jag rör mig.. men jag har lite mer energi iallafall och det är ju possetivt, så mellan mina vilopauser här hemma så har jag faktiskt hunnit med att plocka en hel del här hemma.. så skönt att kunna plocka lite igen..
 
Andreas kom precis hem och hämtade en smörgås som jag gjort till honom, han verkar tydligen ha fullt upp på jobbet så han får nog jobba ett tag ikväll.. han tyckte här var riktigt fint, men jag fick lova att vila också.. för han vill INTE ha en dubbelvikt sambo när han kommer hem sa han.. söto <3 Det var väl tur att han inte var inne och såg sovrummet och klädkammaren då, för det är där jag hållt på mest idag.. haha
 
Men det är verkligen skönt att ha lite energi, men rätt vad det är så försvinner all energi och jag somnar.. därför gäller det att passa på.. men jag tar det lugnt också såklart, annars skulle jag nog som Andreas säger redan ligga dubbelvikt..
 
Nu får vi hoppas dom kan fixa fram en tid snabbt, eller så måste jag ju be om mer smärtlindring, har två tabletter kvar nu och blir det som igår så måste jag ju verkligen ha smärtlindring.. aja vi får se vad som händer..

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela