Välkommen!

God Morgon!

Publicerad 2013-11-21 10:19:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

God morgon världen!
 
Jag har faktiskt precis tagit mig upp ur sängen.. var uppe när Andreas gick till jobbet vid halv sex för han hittade inte sin bilnyckel.. men bra som man är så hittade jag den direkt när jag började hjälpa till att leta, så sa hej då till honom och sen gick jag in och la mig igen.. kollade lite på mobilen, facebook, aftonbladet, instagram.. aaa det jag brukar kolla typ, sen så somnade jag igen och har vaknat från och till men inte kännt för att gå upp så nu när jag vaknade fem över tio så kände jag att nu får det nog vara dax.. :P
 
Idag blir det en riktig mys-dag har jag bestämt mig för.. ska bara gå runt här hemma i min "mys-klänning" och små plocka lite och göra precis vad jag känner för.. utan några måsten..
 
Har grym huvudvärk och foten är inte så svullen idag men jag har ont när jag går på den.. så dom kroppsedelarna behövs vilas dom också.. 
 
Måste iof iväg ikväll med Andreas och handla.. vi har beställning på smörgåstårtor och mackor till ca 20 personer som ska vara klart på lördag, så idag ska vi ta och handla det sista till det så att vi kan börja med tårtorna i morgon..
 
Tror jag ska försöka få i mig lite frukost nu och sen får jag se vad jag hittar på.. kanske är nåt på TV? Eller så är det alltid nåt man kan se på datorn ;)
 
Hoppas ni får en fin dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela