Välkommen!

Jag ville verkligen inte vakna..

Publicerad 2013-11-11 14:27:00 i Dom är värda en kategori! Saknad!

Idag på morgonen så ville jag verkligen inte vakna.. jag var hos Yvonne..
 
Drömmarna var så verkliga, Yvonne var sjuk.. jag tog hand om henne.. dock var hon fräckare än vanligt och sa saker som fick mig att tappa hakan om min familj.. men i slutet blev hon sig själv och hon förklarade vad min familj betydde för henne..
 
Allt var så sjukt verkligen, vi pratade till och med om hennes död.. att jag hade suttit hos henne sista tiden men inte dom sista dagarna..
 
Usch allt var så verkligt, men personerna som också var där var inte lika värkligt för de var människor som så vitt jag vet aldrig har träffat Yvonne, som jag knappt aldrig umgåtts med.. så vad dom gjorde där, de vet jag inte.. men drömmar kan ju vara väldigt frågande ibland..
 
Som sagt, jag ville verkligen inte vakna när jag satt när vid Yvonnes sängkant och bara kramades och pratade.. vi sjöng.. hon bytte plats mellan en typ tältsäng och sin egen säng.. vi kollade på tv..
 
Allt var verkligen så verkligt, jag hade till och med precis kommit hem från sjukhuset för min njursten.. hon var arg på läkarna för dom inte hade tagit bort stenen.. precis så skällde hon som hon brukade göra när hon var frustrerad på läkarna när dom inte lyckas lösa så jag blir problemfri!
 
Kramarna var så varma och verkliga så jag ville verkligen inte vakna.. men det gjorde jag förståss.. av att Andreas skickade ett sms, så ärligt blev jag lite putt på honom.. :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela