Välkommen!

klockan är 06.30

Publicerad 2013-11-29 06:45:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Oj, trodde jag hade sovit jätte länge så jag gick upp och tog på mig pyamasen, kollade på klockan.. inte ens halv sju var den.. haha men är ju redan uppe så varför inte gå och göra lite nytta?! Så nu har jag plockat med all disk och förberett en diskmaskin som jag ska sätta igång lite senare.. behöver ju kanske inte vara elak och starta diskmaskinen halv sju på morgonen..
 
Trött som attans är jag så får se om jag kanske lyckas att somna en stund sen.. men nu medans jag ändå är rastlös så kan jag ju lika väl plocka med saker..
 
Idag ska jag och Andreas ha en riktig mysig advents-dag,, (vi är ju på dop på söndag så vi får ta det nu istället).. vi ska göra pepparkaksdeg och baka lussekatter och troligen äta julskinka, dricka julmust och jag ska ta mig en liten premiärkopp glögg till den nybakta lussekatten ikväll <3 Smaskigt värre :)
 
Alltså så måste jag iväg och inhandla lite saker idag igen.. men det gör inget.. är inte så mycket.. förrutom 20 liter läsk ;) haha men det får ligga i bilen tills Andreas kommer hem sen.. hoppas han kan sluta tidigt som han har räknat med..
 
Känner att jag är smått förkyld? Eller så är de bara morgonsnuvan pga allergin, men mina luftrör känns lite si sådär.. vi får väl se hur det utvecklar sig.. förstår inte riktigt hur länge jag ska vara så trött efter denna persen med njurarna?.. hmm, jag hoppas det går över snart!
 
Näe ska sluta babbla på om allt och inget nu.. så får ni ha en fin morgon så hörs vi!

Kommentarer

Postat av: Elin

Publicerad 2013-11-29 09:46:53

20 L läsk. Herregud, vad ska ni med all den läsk till?

Svar: Hehe.. dom hade billigt pris när man köpte 10flaskor.. så då gäller de att passa på, dom håller juh länge plus att vi kommer ta med oss ett par ner till skåne över jul och nyår :)
TucciT

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela