Välkommen!

Sjukskriven!

Publicerad 2013-11-19 17:41:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Pratade med min husläkare idag som kom fram till att jag blir sjukskriven året ut.. så jag verkligen har chans att återhämta mig från allt detta.. 
 
Känns bra faktiskt att bli sjukskriven året ut, känner själv att jag verkligen behöver ta igen mig.. så får vi hoppas Neurologen ringer snart också så jag får reda på hur vi ska göra sen med min sjukskrivning och allt eftersom huvudet inte alls vill samarbeta med mig :/
 
Sitter just nu i soffan och vilar framför Tvn och datorn.. ska gå och sätta igång lite potatis nu för Andreas är snart på väg hem från jobbet.. så vi ska käka lite potatismos och korv idag.. sen ikväll blir det fotbollskväll, så Eriksson kommer iaf.. får väl se om det dyker upp någon mer?!
 
Är fortfarande grymt trött, så dagen har varit väldigt lugn.. donat med mina annonser på facebook och lite sånt, så jag får ordning bland alla mina annons-saker här hemma.. så har kommit en bra bit på vägen med att få in saker där dom ska vara fram tills att det säljs..
 
Känner stor skillnad nu när splinten är borta.. gör inte alls lika ont när jag rör mig.. och behöver inte springa på toa varannan minut.. helt underbart! Dock väldigt öm och så fortfarande, men det är kanske inte så konstigt.. vore ju konstigare om all smärta bara försvann på en gång.. :P
 
Nehe sätta igång potatisen var det ja..

Kommentarer

Postat av: AFA Försäkring

Publicerad 2013-11-25 15:29:42

Hej!

Jag jobbar med uppsökande kundtjänst för AFA Försäkring och såg att du skriver att du är sjukskriven.

Du kan ha rätt till ersättning från oss om du jobbar på en arbetsplats som har kollektivavtal (och 90% av alla anställda i Sverige täcks av kollektivavtal).

Här kan du läsa mer om vår sjukförsäkring: www.afaforsakring.se/sjukforsakring

Ring oss på 0771-88 00 99 mellan 8-17 på vardagar så kan vi hjälpa dig vidare.

Vill du veta mer om uppsökande kundtjänst och hur vi hittade dig kan du läsa det här:
www.afaforsakring.se/uppsokande_kundtjanst

Vänliga hälsningar
Fredrik
AFA Försäkring

Svar: Tack för tipset, har ersättning från er :)
TucciT

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela