Välkommen!

Vart kom energin ifrån?!

Publicerad 2013-11-13 19:31:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Höll på att somna när Andreas kom hem, han började med maten, göra smeten och så.. sen tog jag över och stekte allt, har lite kontrollbehov med hur man ska steka pannkakor och liknande rätter så då förstår ni att jag nog har det med raggmunkar också för de är ju liknande rätt.. ;)
 
Höll på att somna medans vi åt sen la jag mig en stund och tog mina alla tabletter.. sen helt plötsligt fick jag lite energi?! Drack lite god dricka (ni kan ju gissa vad) till tabletterna.. hehe..
 
Så nu har jag faktiskt vikt lite tvätt här och små plockat.. inte för att de typ syns skillnad men ändå, jag känner en jävla skillad.. men märks att jag är helt slut.. är väl bara lite överskottsenergi som jag lägger till för att inte somna nu innan sängen ikväll så jag kanske får sova gott inatt?! Man måste ju testa med allt..
 
Såå skönt även att min mage kommit igång igen efter allt dum-morfin och skit.. dock gör de så jävla ont i njurarna när jag är på toa.. suck.. både med nummer ett och två om ni förstår.. skit jobbigt rent ut sagt.. suck, blir nåt bättre så ska de ju självklart göra så det andra blir sämre.. men men är van vid detta laget..
 
Nu ska jag göra iordning här för att bädda ner mig i soffan och sen blir det tv för hela slanten och vila, men måste se till att inte somna dock..
 
Skulle tagit mig en dusch förrut men de var inte lätt med alla orkideér i duschen som finns i denna lägenheten.. det är ju en hel del som ni nog vet.. ;) Har ju en sambo som är galen i dom där blommorna och att plocka ut dom från duschen hade blivit ett alledes för ansträngande jobb för mig.. hade väl orkat tre stycken kanske som bäst och då är det ju ingen idé.. så de får Andreas fixa med i morgon..
 
Ögonen går i kors.. hur ska jag lyckas hålla mig vaken utan att dona resten av kvällen? Hmm.. men men det fixar sig nog.. får väl försöka orka sitta upp istället för att lägga mig ner.. iof somnar jag ju sittandes och ståendes nästan också nu för tiden.. men ändå.. de är ju inte lika skönt iaf ;) haha
 
Nu börjar iaf halv åtta hos mig och jag ska slå mig ner med lite go-dricka igen och njuta lite av.. aa egentligen vet jag inte av vad för jag har verkligen inget att njuta för.. men jag försöker iaf vara lite possetiv så därför kan vi säga att jag ska njuta av.. nåt.. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela