Välkommen!

Cacer-galan!

Publicerad 2013-10-29 15:36:39 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Cancer-galen var ju igår på TV och jag satt självklart bänkad.. eller låg i sängen rättare sagt.. och när Andreas kom hem så höll han mig faktiskt sällskap.. tro det eller ej.. inte för att han kanske kollade så mycket på tvn utan mest på datorn och i en receptbok men iaf.. han satt/låg ju med iaf..
 
Detta maed cancer är en hemsk sjukdom! Så många liv dom tar ifrån oss, hade jag haft pengar hade jag skänkt en slant men det är ju inte lätt när man knappt har inkomst till sig själv..
 
Jag vet inte men detta med cancer har börjat intressera mig mer och mer dom senaste åren, kanske för att man har nån så nära mig nu som verkligen bekämpat denna hemska diagnos! Jag läser många bloggar med barn som har cancer osv, kanske för jag vill veta vad som hände när han var sådär liten och fick beskedet? Jag vet inte så mycket och inte han heller som han pratar om.. det är liksom inget som det samtalas omkring.. kanske därför jag fastnar för sånna bloggar och program..
 
Igår talade jag för första gången om att han är en riktig kämpe och han vunnit största kampen av dom alla och han höll faktiskt med!
 
Jag önskar alla kunde vinna denna kampen! Ingen borde få lämna oss tidigt i livet, gammal människa så OK, men inga unga fina människor.. så jag hoppas det kommer fler och fler botemdel mot detta så fler får chansen att leva ett lyckligt liv!
 
Jag säger det igen som i förra inlägget, Andreas du är Min klippa, Min kämpe och jag Älskar dig!

Kommentarer

Postat av: Elin

Publicerad 2013-10-29 18:48:03

Jag missade tyvärr programmet. Hade jag sett det, hade jag nog gråtit mig igenom hela programmet. Usch tycker det är en vidrig sjukdom.
Din Andreas är verkligen en riktig kämpe som klarade sig igenom den kampen. Och tur var det, för han gör dig så glad och det gillar vi att se <3

Svar: DU kan se de på tv4 play :) Aaa usch de är verkligen en vidrig sjukdom de där!Aaa han gör mig lycklig som attans tihi.. Tur jag har honom.. precis som de är tur attjag har mina underbara vänner och vänners-barn.. NI gör mig också lycklig!!!!
TucciT

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela