Välkommen!

Dax för jobb!

Publicerad 2013-10-30 11:15:48 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Aha då har man slappat mest hela förmiddagen här.. mest legat i sängen pga värk så jag hade svårt att se, men efter att ha knarkat lite piller och vilat så är det iaf OK nu, så snart ska jag ta och bege mig till jobbet.. arbetsträning idag och jag satsar på två timmar :) Vi får se hur det går, men förhoppningsvis bra!
 
Efter jobbet så får det bli att åka till sjukgymnasten och träna lite.. dock får jag se hur foten mår efter arbetsträningen, men är inte den pigg så kan jag ju träna dom få övningar jag har med överkroppen, så kommer man ju igång lite iaf.. bättre lite än inget :)
 
Ikväll är det bowling också, så det blir mycket idag.. får väl se om jag pallar med det också men ett par kasst ska väl kunna gå iaf hoppas jag, det är ju inte förens vid sju så foten hinner ju vila några timmar mellan passen..
 
Lika bra att hålla igång medans man ändå har glöden uppe eller vad säger ni? ;) Imorgon däremot blir det en lugnare dag.. inget speciellt planerat mer än att besikta bilen.. och städa här hemma för på söndag kommer äntligen Meja, Lowa och Elin hit.. ska bli såå mys! Ska försöka ta lite fina kort på syskonen, kanske Elin vill försöka ta nåt fint på mig och syskonen också?! Vi får väl se..
 
Nehe nu är det nog dax att dra på ytterkläderna och gå till bilen.. Ha en fin dag så hörs vi när vi hörs ;)
 
Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela