Välkommen!

...

Publicerad 2013-10-11 09:29:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

En fantastisk dag igår resulterar i en inte fullt lika fantastisk dag idag..
 
Ja, jag har ont i huvudet! känns som att när jag har trevligt / mysigt / roligt så ska jag antingen få ont i skallen mitt i det roliga eller så ska jag må skit dagen efter.. varför ska jag alltid straffas?! Ja, det är verkligen så det känns :(
 
Men det är bara att bita ihop, för idag är det arbetsträning som gäller en timme ungefär, blir kanske en o halv idag att testa, får se.. beror lite på vad det är för ärenden osv.. men efter det lär det bli hem och vila igen.. ska förbi och lämna lite saker på ett ställe också efter jobbet, men sen så blir det hem..
 
Har massor som måste fixas här i helgen inför nästa vecka när vi åker :D Vi ska packa Andreas väska, packa klart min väska, inhandla det sista, fixa iordning hemmet och storstäda, flytta saker från alla fönster osv för nästa vecka kommer dom och ska byta alla tätningslister runt fönster och dörrar i lägenheten, dom ska även göra nåt med ventilationen.. så det gäller att vi får bort saker som står framför fönstrena så att dom kommer fram :) Så helgen har vi att göra iaf.. Andreas ska spela match i morgon också :)
 
Nehe nu ska jag se till att vila lite innan det är dax att göra sig iordning..
 
Kram på er!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela