Välkommen!

Vilken förmiddag..

Publicerad 2013-10-01 12:17:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Är helt slut.. så nu tänker jag slappa en liten stund genom att uppdatera bloggen och sen ska jag sätta igång och plocka här hemma igen, märks ju att man varit sjuk en vecka.. saker överallt :P
 
Idag har jag iaf "äntligen" varit iväg hos gyn för nya prover.. tydligen de dom skickade iväg efter OP var fullt med förändringar och därav kan dom tro att det finns mer kvar ända ut i kanterna och de var därför dom var tvugna att göra om alla prover idag..
 
Andreas var med mig som stöd idag också.. tusen TACK älskling, du betyder så fruktansvärt mycket för mig!
 
Det var väldigt jobbigt precis som sist och det gjorde galet ont :( Dom som säger att inte detta känns vet jag inte riktigt vad dom har för känsel ;) Eller så är jag bara väldigt känslig i min livmodertapp.. inte vet jag, men ont det gjorde de kan man säga.. tur Andreas är så bra på att få mig att andas och peppa mig..
 
Först tog dom vanligt cellprov, sen tar dom ättika på livmodertappen för att se om det "vitnar" på nåt ställe, för det tyder på cellförändringar.. på mig visade de idag på minst fyra ställen att det blev vitt, men tydligen är de svårt att se eftersom det även kan bli lite vitare av ärrvävnad efter operationen.. eftersom det visade på cellförändringar igen så "knippsade" dom av fyra bitar från min livmodertapp som ska skickas iväg på analys.. så nu får jag vänta fyra till fem veckor för att få svar.. visar det att detta fortfarande är försändringar så måste vi operera igen..
 
Ett jävla skit är vad det är, men det är ju tur att dom är noga iaf så att det inte under åren utvecklar sig till cancer, för det vill man ju inte ha direkt..
 
Så nu är det väntans tider som gäller.. så bara att koppla bort detta nu och tänka på det när jag får hem provsvaren.. lättare sagt än gjort men jag ska iaf försöka att inte grubbla på det såklart!
 
Nu har jag super ont i magen och blöder så jag tyckte att jag var värd en kopp kaffe och chokladboll, så det har jag precis fikat lite på :)
 
 

Kommentarer

Postat av: Emma Mamma till Eddie & Wilton

Publicerad 2013-10-01 15:17:56

Inte livmodern utan livmodertappen är det dom tar proverna ifrån :0)

Svar: hehe jag menade det.. skrev nog bara fel.. :)
TucciT

Postat av: Emma Mamma till Eddie & Wilton

Publicerad 2013-10-01 15:33:41

Ha ha ja antagligen :0)
Fast jag tycker inte det gör så ont det är bara ett obehagligt ont för det gör ont på ett sånt udda ställe

Svar: Ah, ortkade inte skriva ut allt så därför blev de väl så, tänkte inte på att det var olika saker just då.. :)
Jag tycker de gör ont.. jag ryckte till varje gång och tårarna kom.. vist det är super obehagligt också, men näe smärta känner jag också.. tyvärr.. men nu hoppas jag inte dom behöver göra det mer
TucciT

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela