Välkommen!

Ett bra avslut på födelsedagen blev det!

Publicerad 2013-09-24 07:50:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Dagen igår var väl inte den bästa.. jag låg mest i soffan och i sängen och halvsov, glodde serier och sov.. det var inprencip det jag gjorde i det stora hela.. orkade inte sitta upp så mycket.. helt borta..
 
Vid halv sex tiden så kom min kära sambo hem, men då blev jag ombedd att gå direkt in och lägga mig i soffan och inte komma ut fören han släppte ut mig, så jag gick in och la mig i soffan igen och fortsatta titta på det avsnittet jag precis hade börjat se..
 
Jag hör att det plingar på dörren, men hörde aldrig vem det var som kom.. men sen sticker Andreas in huvudet i en springa vid dörren.. "vi fick visst en gäst".. "aha vem då" undrade jag.. "Stefan, jag ska strax släppa ut dig" får jag som svar.. det dröjer en stund och jag hör hur dom håller på och pratar och grejar.. till slut fick jag äntligen komma ut! Ni vet, jag är ju galet nyfiken så jag höll ju på och spricka där inne ;)
 
När jag väl får komma ut så kommer Stefan och säger grattis och ger mig ett kuvert, pressentkort på Mediamarkt.. kanon bra, exakt vad jag önskat mig och behöver! Tusen tack! Jag tycker det är så gulligt av Andreas kompisar att ge mig pressenter och tänka på mig, ni är för härliga!
 
Jag går in i vardagsrummet där det står uppdukat för fika, kaffe (för min del cola för jag var så himla varm så behövde nåt svalkande) och kladdkaka och grädde.. även ett stoort paket stod där och väntade.. på paketet stod det: "grattis på födelsedagen <3 Budgeten var tight men ett paket blev det.. Pussar i massor ska du i alla fall få" min härliga sambo var det från såklart och i det fanns en kolsyremaskin som jag länge pratat om att jag vill ha... TACK älskling, de var väl inte alls lite det tyckte jag! Vi fikade och sen orkade jag inte sitta upp längre så jag la mig i soffan och pratade med grabbarna istället.. sen stack Stefan hem och Andreas och jag mös, tog det lugnt och såg på halv åtta hos mig, sen var det dax för Andreas att fixa mat.. jag fick inte hjälpa till med nånting så jag satt och tittade på TV istället..
 
Sen kom maten in.. Planka med anka och skogets guld (svenska kantareller) och rödvinsås.. mmmumms, jag lovar er, det var sjukt gott!
 
 

Sen satt vi och kollade på ensam mamma.. till och med Andreas satt med mig och tittade.. det var ju min dag som han sa.. <3 gulliga sambo!
 
Efter en stund bestämde vi oss för att gå och lägga oss, han var trött efter lång arbetsdag och jag var ju helt slut av min förkylning..
 
Vi går in i sovrummet och jag tar bort lite saker från sängen som är till lilla Meja, känslor vällar över mig och jag blir jätte ledsen, stod där med det i famnen och grät, Andreas tröstade och tröstade och la undan "saken" och tröstade med att jag har ju tre gudbarn som alltid kommer älska mig.. och han har rätt och det är jag glad för!
 
Sen ska jag bädda upp sängen och viker ner täcket så ligger där ett paket till, snacka om att jag blev chockad och snabbt på bättre humör! Jag var snabb med att öppna kan jag lova och i det låg spelet till mitt DS som jag tjatat om sen jag fick DS.. nämligen Mario.. åååh, nu har jag ju fått jätte mycket säger jag.. Andreas bara ler och säger att "det är du värld" .. sen ska jag "fluffa" mina kuddar som jag alltid gör och där ligger ett kuvert.. WHAT? Ett kort också, gulliga du säger jag och öppnar.. och där var det ett presentkort på 1000kr som jag ska ha när vi åker till Turkiet.. :) TACK underbara Andreas!
 
Det blev en lyckad födelsedagkväll trotts att dagen inte var den bästa.. min kärlek vet hur man ska överraska och göra mig glad han! han är mitt allt och jag ÄLSKAR DIG Andreas! <3
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela