Välkommen!

Jag vill sova en hel natt!!!

Publicerad 2013-09-08 07:13:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Trött på detta med att ligga vaken om nätterna, skulle jag bara få den sömn jag behöver så vore det toppen, tror det skulle göra en stooor skillnad på mig!!

Inatt visste jag iof redan igår kväll att den troligtvis skulle bli jobbig.. För igår, första gången på väldigt länge så fick jag ett ordentligt astmaanfall och tog hur mkt astmamedicin som helst men de hjälpte inte, jag blev till och med rädd själv och Andreas började prata om sjukhuset och akuten!

 

Men som tur är så har ju jag kortison hemma som jag kan ta vid akuta anfall, så det fick bli en chockdos på 12 tabletter .. Jag var själv riktigt rädd och beredd på att åka in men samtidigt vill jag inte visa de för Andreas för han blir ooootroligt orolig då det är nåt med mina luftrör.. Bara han hör dom pipa så blir han rädd ..

Men chockdosen hjälpte och efter ett tag kunde jag andas normalt igen.. Förutom att det gjorde ont och jag skakade massor, vilket jag gjorde i flera timmar :(

Idag andas jag relativt bra men gör lite ont plus att jag fortfarande känner mig lite konstig i kroppen..

Har nån förkylning som ligger som jag trott berott på katterna men nu tror jag mer att jag åkt på en vanlig liten förkylning och luftrören.. Så får ta de lite lugnt så att det läker sig.. Men idag känner jag inte av förkylningen så tror de går år rätt håll nu.. kan behöva hända nåt sånthär ibland för att det ska släppa..

Hade troligen feber igår kväll, var så varm och sen sjukt kallsvettig så Andreas kunde inte ens hålla om mig knappt när vi skulle sova hehe

Idag blir iaf en lugn dag.. Vi ska ut och gå en runda idag igen.. Riktigt skönt faktiskt ju, så nu har vi bestämt, minst en runda varje dag! Bara min fot orkar så.. Men som sagt de finns ju parkbänkar ;)

Annars händer inte mkt idag, antar att Andreas kommer spela FIFA ;) och så kommer vi spela tetris och äta mat och se en film.. Precis så lugn kommer nog vår dag att vara ;)

Klockan är bara 07.10 och här ligger jag.. Ska nog krama om min älskling och försöka somna en stund till.. Lite tidigt att gå upp.. Det är ju trotts allt bara söndag ;)

Vad ska ni hitta på idag?!

Ha en bra dag så hörs vi.. Och du.. Glöm inte kolla om jag har nåt till salu som du är intresserad av ;)

Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela