Välkommen!

Känner mig duktig idag..

Publicerad 2013-09-18 17:24:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Jao, mår inte hundra idag heller men känner mig ändå duktig.. grrejat lite till här hemma, varit och handlat en massa av det jag klarar ensam.. jag kan ju inte bära för tung ännu när jag inte går så bra, men jag fick handlat en hel del iaf..
 
Har varit iväg och tränat också faktiskt.. och mot min förvåning så möttes jag av en arbetskamrat i omklädningsrummet så vi satt och snackade en stund om våra operationer, sjukgymnastik, jobbet och så.. hon hade sagt att hon inte gick så bra och behövde träna på det.. jag tänkte inte mer på det utan gick och började cykla, sen gick jag in i träningssalen och då börjar hon småskratta lite.."jag går ju bättre än vad du gör" sa hon med glimten i ögat och hon har ju rätt.. jag haltar ju fortfarande väldigt ibland och idag var en sån dag..men jag ska väl snart börja gå lite fint igen.. haha.. kan ju inte påstå att man går för jävla snyggt när man haltar :P Annars så gick träningen väldigt bra idag faktiskt..stötte på min gamla sjukgymnast också och han såg en jädrans skillnad på mig så det var ju kul att höra:) Sprang även på min nuvarande sjukgymnast när jag skulle hem, han tyckte de lät lite väl mycket med att arbetsträna två timmar han också och höll med mig och försäkringskassan om att En timme räcker nog gott och väl på fredag.. så det blev många att prata med idag :P
 
Nu sitter jag här och tar det lite lugnt i väntan på att Andreas ska komma hem, dock kommer han bara hem och vänder typ för ikväll är det ju träning..dock stannar jag nog hemma tror jag.. känner mig inte "mogen" ännu men nästa vecka, då hoppas jag verkligen på att få testa på det igen..
 
Imorgon kanske det blir öland över dagen, men vi får se..väntar på att Jenny ska höra av sig..
 
Nu ska jag passa på att läsa lite bloggar!
 
Vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela