Välkommen!

Ont, trött och besviken!

Publicerad 2013-09-16 22:39:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Tårarna är helt ärligt inte långt borta, både av smärta och bevikelse!
Första arbetsträningspasset är gjort, kom till jobbet strax efter tre för att kunna prova ut kläder som passade och för att sitta och bara känna att vara på jobbet, vid strax innan fyra begav vi oss ut och jobbade..

Kul att se kända ansikten och vissa verkade bli väldigt glada av att se mig.. av vårdtagarna då alltså :) .. Det är ju alltid kul att dom känner igen mig fortfarande och minns mig :)

Jag gjorde inte så mycket på jobbet idag, kände att jag börjar med att kolla in läget typ om förändringar och så.. men nu hade vi inte så många nya vårdtagare på den rundan som jag gick med Kerstin.. men nåt nytt ansikte var det ju iaf :)

Det var kul att vara tillbaka men efter en strund kände jag att foten inte orkade riktigt, även att vi satte oss ner en stund hos vissa för att dom ville det och det var ju bra för då fick jag vila min fot,,

Dom vi hade på vårt chema var det mesta sig likt iaf...

Men allt eftersom tiden gick så fick jag mer o mer ont i foten,, haltade rätt mycket kan man sägs,,

Sen när jag kom hem så sa det bara PANG i huvudet på mig och sen dess har jag legat i sängen nerböddad och tittat på tv,,,,så det var ju tur att det gått så mångan program ikväll ;)

men men.. nu får de bli att sova...ska bara äta en banan


Kommentarer

Postat av: David

Publicerad 2013-09-17 07:34:24

Huvudvärken kan säkert även bero på att anspänningen och nervositeten släppte. Trist att det gjorde så ont i foten. Får hoppassat släpper. När ska du arbetsträning igen?
Kul att du är på gång!

Kram!

Svar: Javisst kan huvudvärken bero på det.. Absolut, men den är fortfarande kar så ingen rolig dag idag inte :( AAA vi får hoppas foten blir bättre, skulle arbetstränat i morgon igen men de blir nog inget behöver vila foten en dag till :/ så nästa blir på fredag :) kraaam
TucciT

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela