Välkommen!

Trött som jag vet inte vad..

Publicerad 2013-09-22 14:36:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Är det verkligen värt att hoppa över sina tabletter för att ha kul en kväll?! Nja.. jag vetifan men ibland får man offra sig!
 
Jag hade en trevlig kväll igår.. folk var det här iallafall även om festen dog ut vääldigt tidigt så hade vi ju kul fram till dess iaf ;) Lekar, dricka, skålar, prat och överraskning av Caroline och Malin som helst plötsligt stod och plingade på dörrens <3 och dom fina pressenterna såklart, det är ju alltid uppskattat, till och med grannen hade med sig blommor och choklad som jag ska njuta av nu.. dom viste ju inte att det var födelsedagsfest för jag var inte ute efter pressenterna, ville bara dom skulle komma, men dom hade väl sett ballongerna på dörren och stack då iväg för att köpa choklad och blommor, mycket gulligt tycker jag!
 
Andreas var nog iof glad att det dog ut tidigt, han skulle ju upp och spela match idag.. så han är fortfarande iväg.. kommer väl hem om några timmar.. så när sista folket hade gått så käkade vi lite och gick och la oss, Andreas somnade utan problem och jag låg och tittade på serier.. inga lugnande och ingen sömntablett.. tror ni jag sovit gott?! Inte det minsta.. så mina ögon går i kors här och är sjukt trött.. så åter till frågan är det värt det?! Och denna huvudvärk utan mina tabletter.. aj aj.. den är inte rolig, idag har jag ju dock tagit dom men dom hjälper inte eftersom jag haft så ont hela natten.. aja det är ju tur att jag inte gör såhär särskilt ofta ;)
 
Nu ska jag återgå till dersperat houswives, fälla upp fotdelen på soffan, fälla bak ryggen, ta på mig ett täcke, ner med bioduken, fram med en cola.. sen ska jag mysa kan jag lova! Det är ju tur att biorummet är städat och fint iaf för det kan man verkligen inte säga om resten av lägenheten haha.. men de får bli kvällens problem, lite har jag dock redan plockat, så alla mina fina blommor jag fick igår har jag här på barskåpet så jag kan se dom :)
 
Men som sagt, nu ska jag koppla bort röran och bara mysa ner mig i soffan, det är jag värd! Önskar bara att jag hade min kärlek bredvid mig också.. men de får bli ikväll det! Tihi
 
Bilder och sådär kommer så småningen om, inte ens dom har jag haft ork att lägga in i datorn ännu.. och nej jag är inte speciellt bakis, bara grymt trött efter att ha sovit tio minuter i stöten inatt plus en grym huvudvärk för att jag inte fick ta mina tabletter på hela dagen igår.. så inbilla er inget, även om det blev en hel del bål och shottar ;)
 
Nehe, mysa ner mig var det ja..

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela