Välkommen!

En helt fantastisk dag igår!

Publicerad 2014-02-07 16:39:00 i Vänner har en stor betydelse!

Ja oj vilken fantastisk dag det var igår.. 
 
Först på förmiddagen så åkte jag till Örsjö för att hälsa på Caroline med familj.. dom stora barnen var på förskolan och i skolan så jag, Caroline och lille Isac fick lite tid för oss själva, som jag tror vi alla uppskattade lika mycket.. snackade skit, busade och åt pannkakor till min och Isacs förtjusning.. vi är tydligen lika galna båda två i det ;) 
 
Sedan gick vi bort till skolan för att hämta dom andra barnen, där får vi syn på Melwin och Melwin på mig.. han sa genast till sina fröknar att nu skulle han gå hem och sken som en sol.. efter en stund när han sagt de ett par gånger och vi hälsat på varandra så sa han igen till fröken att nu skulle han hem, dom tittade sig omkring och frågade vem som skulle hämta honom.. då pekar han på mig och säger att jag ska hämta honom för att jag heter Therese berättade han.. sötisen, då hälsade fröken på mig och frågade vem jag var och varför han sa så, för jag sa att han inte skulle med mig hem idag.. jag fick förklara att jag är hans mammas kompis och hans lillasysters gudmor.. sen fick jag förklara för Melwin att jag var där för att hämta Lucas idag och att jag får hämta honom någon annan dag.. fröken sa åt honom att han får gå ut och leka lite på baksidan tills mamma kommer.. lite besviket gick han ut.. stackarn, han fick inte riktigt ihop det där.. han blev ju glad att jag var och skulle hämta på dagis och följa med hem.. så snart får jag se till att jag kan komma och hälsa på dom så att jag får hämta honom också.. <3 dom är för söta dom små barnen..
 
Men sagt och gjort, vi hämtade barnen och gick sedan hem igen.. mötte Malin precis utanför så Melwin fick gå hem snabbt efteråt iallfall, dock utan mig denna gången :/ .. Mysigt gick vi hem och Isac höll mig så fint i handen hela vägen.. man blir så varm i hjärtat.. jag var varm i hjärtat hela dagen igår.. så lycklig! Väl hemma fikade i på kladdkaka och glass som Caroline och Isac hade bakat.. smaskens.. julklappar fick dom också som dom verkar blivit glada för.. spelade spel med Jonna och sen även med Isac.. sen ville Isac pussla och gudmor är inte sen på att självklart vilja göra det med honom <3 
 
När vi satt och pusslade så sa Isac något som jag tyckte lät som: "Tess leka med mig".. ja jag leker ju med dig nu Isac svarar jag, varpå han tittar lite konstigt på mig och säger det igen.. jag svarar igen och då säger Caroline: "Näe han säger ju att "Tess älskar mig".. gullunge, sen sa han även flera gånger att han älskar mig och att Tess älskar honom. Hur varm blir man inte i hjärtat av att höra det av en liten kille som är lite mer än två år?.. ni förstår att jag var varm i hjärtat hela dagen av allt bus och mysigheter va? :)
 
På tal om att älska.. jag hade skrivit på ett paket som var till alla tre barnen att jag "älskar er" varpå Caroline säger att det nog är till henne för dom hade fått två paket var.. då svarar Jonna att det är till barnen, hur vet du det svarar Caroline, Jo för det står "älskar er" .. ja men Therese älskar ju mamma.. Näe svarar Jonna för du är för stor för det haha.. Man är aldrig för stor för att bli älskad juh, men kommentaren var rolig men det är ju självklart att jag älskar Caroline också <3 Vi borde alla bli bättre på att tala om när vi älskar någon, men jag skriver de ofta till dom jag älskar faktiskt och det just för att det känns bra för mig :)
 
När Isac väl hade börjat krama och busa med mig igår så ville han inte sluta, jag fick inte ens gå på toa för han vägrade släppa mig.. så Caroline fick ta honom från mig och han blev inte direkt glad kan jag säga, men det gick över rätt snabbt men tog inte lång tid från de att jag kom ut till att han var på mig igen.. men mig gör det absolut inget, jag bara njuter såklart!
 
Jag skulle även flytta hem till dom.. och jag skulle få bo på Isacs rum.. han tyckte även att istället för att åka hem och gå på resturang kunde jag äta hos dom.. 
 
Jao de slinker ut många roliga saker ur barns små munnar.. Lucas var trött och lika lugn som vanligt.. men han var nog extra trött efter att dom hade varit i simhallen med förskolan, så han låg på soffan och kollade film och hans pappa var inte sen med att göra honom sällskap när han kom hem från jobbet ;) 
 
Lite bilder får ni njuta av en annan dag då jag lagt in dom, det blev inte så mnga men några stycken iaf.. och vad jag kan se i kameran så har Caroline lyckats fånga ett väldigt härligt kort på mig och Isac.. så vi får väl se om det är lika fint när det kommer in på datorn sen :) 

Nu är det dax att baka bröd och fixa lite för ensmörgåstårta, för det ville Caroline och Thomas smaka på i morgon så då ska vi ses igen.. härligt!!!
 
Får ju inte missa att vi även på kvällen var ute och åt igår.. Eriksson fyllde gubbe så vi var ute med hans försäldrar och käkade dyr fin middag på stekhuset här i stan.. smarrigt värre och jag smakade faktiskt på.. håll i er.. SNIGLAR.. ingen höjdare så mitt cola-glas kom snabbt till munnen, men jag vågade smaka iaf och nu kan jag säga att jag smakat sniglar.. dock var de inte gjort på det sättet Andreas hade hoppats och trott men han tyckte om det iaf och det var tur det ;) 
 
Dax att röja här.. vi hörs!
 
Kram från en lycklig Tess som hade en så fruktansvärt fantistisk dag igår så jag kan leva på det länge nu <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela