Välkommen!

Inte helt okey!

Publicerad 2014-02-08 10:44:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Näe, idag mår jag inte helt okey! Men vad gör väl det när jag vet att kvällen kommer bli underbar, med underbara ungar och deras underbara föräldrar? ;) Tihi..
 
Andreas är iväg och handlar.. vi gjorde smeten till inehållet i smörgåstårtan igår men misslyckades för första gången, smakade alledes för mycket majonäs för att vi tog i lite av "riktig märkes" majonäs istället för bara budget variant och det förstörde allt så nu är Andreas iväg och handlar nya saker så att vi kan göra om det.. tur att jag inte hade blandat i lax och skinka ännu.. så direkt när han kommer hem så blir det att blanda nytt och sen smacka ihop tårtan så att den hinner stå och dra lite inför kvällen :)
 
Själv så plockar jag lite här hemma i den takt jag orkar.. är ju rätt fint här så det är inte så mycket som behövs göras som tur är.. 
 
Det blir raggmunkar och fläsk till lunch, till Andreas stora förtjusning ;) Samtidigt passar jag nog på att steka ett berg med pannkakor som barnen ska få ikväll.. hihi.. de kommer dom att gilla <3
 
Läser massa bloggar om adoption nu.. vilken lycka.. och vilken väntan.. vilken jädrans prosess det är för att adoptera, men tur är väl det så att dom små barnen får det bra här i sverige.. men mer och mer inser jag även att vi nog inte skulle kunna f tillstånd att adoptera heller.. :/ Jao det är ju tur att jag har mina små gudbarn som jag älskar och dom mig <3
 
Ska ta och öppna diskmaskinn nu, för jag tror den snart är färdig.. och så ska jag ta och lägga in tvätten i tvättkorgarna så att vi slipper se den.. i morgon får det bli en riktig tvättdag ;) 
 
Hoppas ni får en fin dag! Vi hörs!
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela