Välkommen!

Uppe med tuppen... idag Ska det bli en bra dag!

Publicerad 2014-02-12 06:40:00 i Barn i min närhet som betyder mycket för mig!

God morgon.. klockan är tjugo över sex och här sitter jag sminkad och färdig för en fullspäckad dag.
 
 
Vaknade vid tio i fem idag på morgonen.. tog mina tabletter och la mig i sängen igen..  Andreas klocka ringer ungefär vid halv sex så när den ringde hade jag inte ens hunnit försöka somna om.. så det var bara att gå upp.. hade jag somnat om då och min klocka ändå ringer klockan sju så hade jag troligen haft väldigt mycket värk eftersom att jag då inte hade hunnit sova färdigt.. så tänkt och gjort, jag gick upp med Andreas <3
 
Nu sitter jag som sagt här helt färdig och äter frukost.. mumma.. vid tio i åtta hämtar Jenny mig för hon ska till sjukhuset en runda och då är jag så snäll och passar lilleman Emrick den stunden.. fast vi kommer hålla plats vid sjukhuset för sen ska vi till öppna förskolan.. ska bli spännande, där har jag aldrig varit så det ska bli skoj.. tror Emrick kommer uppskatta att jag är där också :) Sångstund står på deras schema idag så då får vi se hurdant det är :) Tar en fika där och Emrick lite mellanmål och sen leker vi nog lite till, för att sedan åka hem hit och ta oss en lunch.. pannkakor såklart.. till vår allas förtjusning.. Jenny och Emrick bara avgudar mina pannkakor så dom är väldigt snabba med att tacka ja till en så enkel lunch ;)
 
Efter dom åkt hem så är det dax för mig att träna förhoppningsvis.. ska iaf gå dit en stund och köra några maskiner.. sen ikväll är det ju bowling..
 
Hoppas Andreas får hem sitt ljudsystem idag så att vi kan koppla in det.. kanske även köra till ikea och köpa ny hylla till bio-rummet.. vi har nämligen flyttat omkring lite saker här hemma och jag kan säga att jag är barnsligt nöjd ;) Dessutom gör de juh att jag får köpa lite nya saker in till bio-rummet så det innebär lite mer förvaring och det ni mina vänner, det behövs alltid ;) 
 
Slänger in lite bilder på charmtrollet som jag ska passa idag, ska dessutom vara barnvakt åt honom nästa söndag också, då i fler timmar.. underbart.. så då ska Andreas och jag känna på hur det är att ha barn på 1år i huset.. blöjbyten, mat, sovstund, prommenad.. weeieii
 
Huvudet är helt okey just nu, visst känns de att jag mått skit i några dagar nu men som sagt det är helt okey iaf.. så nu hoppas vi att det fortsätter så, så att denna dagen kan bli som jag planerat den!
 
 
 
Detta foto var faktiskt med i Ölands-bladet förra helgen då han fyllde ett år.. ska bli spännande att se, Jenny har tidningen så på söndag när vi ska dit på kalas så får jag se det.. spännande.. 
 
 
 
Mycket bilder blir det, han ska väl som alla andra barn lära sig att träffar man Therese så åker även kameran fram.. hehe.. Han är förövrigt svår att få bra bilder på.. men barn lär sig snabbt och han verkar redan ha lärt sig att tar jag fram kameran så är det bara att smila och skratta, för den där tanten Therese, hon ger sig inte.. ;)
 
Nu hoppas vi på en bra dag med OK smärta.. så får vi hoppas ni också får en fin dag!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela