Välkommen!

Grattis!

Publicerad 2014-01-09 22:13:00 i Dom är värda en kategori! Saknad!

Många fyller år idag.. hela fyra stycken på facebook och två som jag inte har där.. och det är mormor som jag ringt och grattat och som var så himla gla och pratsjuk och hade mycket kul att berätta.. sånna samtal gillas skarpt! Grattis igen mormor, älskar dig såå!!!!
 
Men sen är det en person som jag inte kan gratta idag tyvärr.. hur mycket jag än skulle vilja ta fram telefonen och ringa de där telefonnumret som jag fortarane har i mitt huvud.. inte många nummer kan jag utantill men till Yvonne så kan jag det fortfarande, det sitter fast i min lilla hjärna.. hihi.. men eftersom det inte går att ringa upp till himlen tyvärr så får det bli ett inlägg i min blogg istället.. för jag inbillar mig att Yvonne har koll på mig och vad jag skriver ibland känns det som..
 
Så grattis du fina underbara Yvonne, vi här nere på jorden saknar dig nåt enormt och skulle mer än gärna hälsa på dig med en bukett blommor och pressenter en dag som denna.. men jag hoppas att du fått fira din dag vart du än är och att dina nya vänner uppe i himlen har grattat dig ordntligt!
 
Saknar dig av hela mitt hjärta.. ska åka till graven någon dag framöver och sätta lite ljus på minnesslunden,,,
 
Vi SAKNAR OCH ÄLSKAR DIG YVONNE!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela