Välkommen!

När man somnar om...

Publicerad 2014-01-22 09:00:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

God morgon!
 
När jag vaknar då Andreas går till jobbet, idag vid halv sex ungefär.. så är jag ibland pigg eller rättare sagt jag blir rastlös typ och har svårt för att somna om.. då hjälper tv-program..
 
Så idag på morgonen fick för första gången den nya datorn hänga med in i sängen och tv4play åkte igång, kände mig efter bara en stund trött igen och stängde, la ifrån mig datorn en bit bort, vände på mig, slöt ögonen och somnade :) SKÖNT!
 
Det som dock inte är skönt är att när jag somnar om såhär så drömmer jag väldigt mycket och väldigt verkligt, men väldigt osannolikt! 
 
Oftast tror jag att jag har sovit super länge och sovit bort halva dagen ungefär.. nu vid åtta när jag vaknade igen så var jag stensäker på att klockan var kvart i tre, den hade ju visat det i drömmen.. dah, det är då stressen kommer och jag flyger upp ur sängen, men vad är det att stressa om när klockan är åtta på morgonen? haha.. 
 
Det är såhär för mig nästan varje morgon, jag gillar inte dessa drömmarna, för det mesta är dom olyckliga.. dock vill jag inte vakna från dom ibland då det handlar om nåt som jag vet att bara är en dröm men där jag vill vara kvar.. tex när "Yvonne hälsar på mig".. då vill man inte vakna.. men självklart så gör man ju det då..
 
Idag handlade drömmen om att jag pratade på skype med min faster och hennes man.. samtidigt pratade också min avlidna farmor med oss.. otäckt, varför ska jag alltid drömma om dom som inte finns? :O
 
Aja, var bara tvungen att skriva av mig lite.. igår var en hemsk dag med värken, men underbar för att jag fick träffa Elin och barnen <3 men mer om det i ett annat inlägg!
 
Nu får det bli att ta det lugnt och sen göra lite frukost (för andra gången idag) tihi..

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela