Välkommen!

Hej på er!

Publicerad 2014-05-15 09:51:50 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Vad kul att det var så pass många som var inne och kikade i min blogg igår, jag ska försöka att uppdatera lite mer som "förr" haha..
 
Håller på att sälja av en massa saker.. kolla in mitt fotoalbum "till salu" på facebook om ni vill se vad jag säljer, det är en himla massa kan jag lova.. men de blir iaf lite sålt hela tiden, redan idag har jag sålt av en del filmer o så, så det är skönt.. för filmer är något vi har hur mycket som helst av och det måste bort.. ;)
 
Ska snart sticka ner och handla massa.. passa på medans Andreas är på jobbet, för jsut nu behövs all hans fritid (fram tills de inte går o väsnas för att fortfarande ha respekt för grannarna) till att fixa här hemma med renoveringen.. men det går frammåt med stormsteg ;) haha
 
Jag har tömt lite i vardagsrummet, det måste tömmas inför helgen då Rasmus kommer för att hjälpa Andreas, då ska det sättas reglar i hela taket och det kan ju vara lite svårt själv kanske ;) 
 
Det är mer eller mindre organiserat kaos här.. ingen höjdare för mig men jag finner mig ganska så bra i det just nu iaf.. och på måndag åker jag bort från det.. till skåne.. kommer hem igen på tisdag dock, så det blir ingen lång tripp men ändå, jag får komma bort från detta och Andreas får lägga pecis hur mycke tid och energi på renoveringen som han känner att han vill och orkar utan att jag ska springa och störa honom ;) haha... 
 
Hmm åker iväg ja, jag fick nämligen brev igår om att jag ska infinna mig på NeuroKirurgens mottagning på tisdag för att träffa Neurokirurgen som tog prover på min shunt när jag låg inne för några veckor sen i Lund pga magsmärtor.. hmm varför jag ska träffa honom har jag inte en aning om, har inte ens varit nåt snack om att jag skulle träffa honom igen.. så vi får väl se vad han vill prata om.. det blev iaf med väldigt kort varsel då jag fick brevet igår och ska vara där på tisdag.. aja, de fixar sig.. jag får ju ett par timmar tillsammans med min älskade mor och far ju <3 det är Alltid uppskattat! Ska ta med mig pappa och köpa tapeter där nere ockcså tänkte jag, så kommer vi hinna klart snabbare med renoveringen här än vad vi hade tänkt, då vi inte har fått in nån helg ännu som vi kan åka ner till Malmö och köpa dom.. så nu får jag passa på då :D Allt har nåt gott med sig.. eller hur? ;)
 
Nehe dax att göra mig klar för att sticka till affären.. eller affärerna rättare sagt ;) 
 
Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela